Z javnim prevozom

Do nas se lahko pripeljete z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa številka 1, 1B, 1D, 6, 6B, 51, 56 in izstopite na postaji Hajdrihova na Tržaški cesti. Najbližja pešpot z avtobusne postaje do Centra za izobraževanje v pravosodju je ozka ulica s Tržaške ceste ob AJPES-u. Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši desni strani.

 

Z avtomobilom

Iz smeri Kranj, Koper
Po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza Vič, kjer zavijete desno na Tržaško cesto in peljete naravnost do križišča z Oražnovo ulico, na katerem zavijete levo (proti bivši Tobačni tovarni). V naslednjem križišču zavijte levo po prednostni cesti na Postojnsko ulico  in nato na prvem naslednjem križišču desno na Glinško ulico. Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši desni strani.

Iz smeri Maribor, Novo mesto
Po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza Ljubljana center, kjer zavijete levo na Barjansko cesto in peljete naravnost do križišča z Aškerčevo cesto, na katerem zavijete levo (proti Filozofski fakulteti). Peljete naravnost do križišča Tržaške ceste z Oražnovo ulico, na katerem zavijete desno. V naslednjem križišču zavijte levo po prednostni cesti na Postojnsko ulico in nato na prvem naslednjem križišču desno na Glinško ulico. Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši desni strani.

Kje parkirati?

Parkirate lahko na plačljivih parkirnih mestih ob stavbi ali parkirišču Tobačna mesto. Na parkirišču Centra za izobraževanje v pravosodju tik ob stavbi za zapornico parkiranje ni možno.  

 

Plačljiva parkirna mesta ob stavbi 

Parkirate lahko na plačljivih parkirnih mestih na Glinški ulici (ali na bližnji Postojnski ulici) v neposredni bližini stavbe Centra za izobraževanje v pravosodju. Parkirnino plačate na najbližji avtomatski blagajni (s kovanci, Moneto ali Urbano). Plačilo parkirnine je potrebno ob delavnikih med 7.00 in 17.00. Cena parkirne ure je 0,40 EUR. Parkirate lahko do največ 10 ur.

 

Parkirišče Tobačna mesto

Pri Upravni enoti Ljubljana na območju bivše Tobačne tovarne obratuje parkirišče Tobačna mesto. Uvoz na parkirišče je z Oražnove ulice (zahodna stran Upravne enote Ljubljana). Cena parkiranja je 5,00 EUR za uro oziroma ves dan. Pešpot do Centra za izobraževanje v pravosodju je po Oslavijski ulici, nasproti vhoda na parkirišče. Pri prvem križišču zavijete levo in Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši levi strani.