Ministrstvo za pravosodje

Center za izobraževanje v pravosodju

Župančičeva ulica 3

1000 Ljubljana

T: 01 369 5770

E: gp.mp@gov.si

Prostori Centra se nahajajo na Glinški ulici 12, 1000 Ljubljana.

 

Uradne ure

Ponedeljek 9.00–12.00
Sreda 9.00–12.00 in 14.00–16.00
Petek 9.00–12.00

Direktorica

višja sodnica dr. Tadeja Jelovšek

 

Sektor za začetna usposabljanja v pravosodju

vodja: Vesna Brecl

Sektor za nadaljevalna izobraževanja v pravosodju

vodja: Nataša Skubic

Sektor za podporo organizacije izobraževanj

vodja: Kristina Umek Jenko

 

 

OBVESTILO V ZVEZI Z URADNIMI URAMI

 

Obveščamo vas, da so iz preventivnih razlogov zaradi morebitne nevarnosti širjenja koronavirusa COVID-19 do preklica odpovedane uradne ure za obisk v prostorih Centra za izobraževanje v pravosodju, Glinška ulica 12, Ljubljana. Vljudno vas prosimo, da nas glede možnosti vpogleda v dokumentacijo in za druge informacije pokličete na telefonsko številko 01 369 5770 ali nam pišete na elektronski naslov cip.mp@gov.si.

Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo!

 

 

Kako do nas?

Z javnim prevozom

Do nas se lahko pripeljete z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa številka 1, 1B, 1D, 6, 6B, 51, 56 (izstopna postaja Hajdrihova).

Z avtomobilom

Iz smeri Kranj, Koper: po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza Vič, kjer zavijete desno na Tržaško cesto in peljete naravnost do križišča z Oražnovo ulico nato zavijete levo (proti bivši Tobačni tovarni). V naslednjem križišču zavijte levo po prednostni cesti na Postojnsko ulico  in nato desno na Glinško ulico. Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši desni strani. 

Iz smeri Maribor, Novo mesto: po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza Ljubljana−center, kjer zavijete levo na Barjansko cesto in peljete naravnost do križišča z Aškerčevo cesto nato zavijete levo (proti Filozofski fakulteti) in peljete naravnost do križišča Tržaške ceste z Oražnovo ulico, kjer zavijete desno. V naslednjem križišču zavijte levo po prednostni cesti na Postojnsko ulico  in nato desno na Glinško ulico. Center za izobraževanje v pravosodju bo na vaši desni strani. 

Kje parkirati?

Parkirate lahko na plačljivih parkirnih mestih ob stavbi ali parkirišču TOBAČNA MESTO. Na parkirišču Centra za izobraževanje v pravosodju tik ob stavbi za zapornico parkiranje ni možno.  

Plačljiva parkirna mesta ob stavbi 

Parkirate lahko na plačljivih parkirnih mestih na Glinški ulici (ali na bližnji Postojnski ulici)  V neposredni bližini stavbe Centra za izobraževanje v pravosodju. Parkirnino plačate na najbližji avtomatski blagajni (s kovanci, Moneto ali Urbano). Plačilo parkirnine je potrebno ob delavnikih med 7.00 in 17.00. Cena parkirne ure je 0,40 EUR. Parkirate lahko do največ 10 ur.

Parkirišče TOBAČNA MESTO

Pri Upravni enoti Ljubljana na območju bivše Tobačne tovarne obratuje parkirišče TOBAČNA MESTO. Uvoz na parkirišče je s Tržaške ceste prek Oražnove ulice (zahodna stran Upravne enote Ljubljana). Peš dostop je omogočen s strani poslovne stavbe Tržaška 2 in Bleiweisove ceste.
Parkirišče ima avtomatsko blagajno, ki deluje 24 ur na dan vse dni v tednu. Cena parkiranja ob delavniki med 7.00 in 19.00 je 1,20 EUR/uro, vsaka naslednja ura je 0,50 EUR.

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani Centra za izobraževanje v pravosodju potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.