ERA seminar za pravosodno osebje – 21.–22. november 2024, Dunaj

23. 09. 2024

V okviru projekta za usposabljanje pravosodnega osebja organizira Akademija za evropsko pravo (ERA) sedmi pan-evropski pravni seminar s področja čezmejnih civilnih postopkov, ki bo potekal 21. in 22. novembra 2024 na Dunaju

Seminar je namenjen pravosodnemu osebju in strokovnim sodelavcem na sodiščih, državnih tožilstvih in državnem odvetništvu. 

Za slovenske udeležence sta na voljo 1-2 mesti za udeležbo. Prosimo, da prijave za udeležbo na seminarju oddate do 2. oktobra 2024 na elektronski naslov jtc.mp@gov.si, ter prosimo, da ob prijavi navedete delovno področje in funkcijo, ki jo opravljate ter število let delovnih izkušenj, in priložite soglasje predsednika ali predsednice sodišča, vodje tožilstva oziroma generalne državne odvetnice o udeležbi.

Kotizacije za udeležbo ni. ERA udeležencem povrne stroške potovanja v fiksnem znesku 58 EUR in krije stroške dveh nočitev do 126 EUR na noč. Udeleženci si morajo po potrditvi udeležbe s strani ERA, sami zagotoviti prevoz in nastanitev. Pogostitev bo zagotovljena s strani organizatorja.

Program

na vrh strani